Banner 468 x 60px

Photobucket
 

marți, 25 iunie 2013

Accesare FONDURI EUROPENE cu plantatii

1 Kommentare

ANUNTUL NU MAI ESTE DE ACTUALITATE!




 Se pot accesa si fonduri Europene cu aceste plantatii. Este vorba de masura 121 , singura conditie pentru a accesa fondurile este aceea de a avea terenul proprietate sau in arenda pe minim 10 ani. De exemplu la plantatia de GOJI  de 2 hectare suma este de 50.000 euro din care jumatate adica 25.0000 euro ii primiti nerambursabil de la UE, cealalta jumatate se asigura de la Fondul de Garantare al Statului sau prin investitori austrieci. La plantatiile de 5 hectare suma ajunge la 100.000 euro, 50% primiti de la UE si 50% de la invesitiori. Asadar, daca ai teren si vrei sa accesezi fonduri cu plantatiile profitabile, nu mai sta pe ganduri, perioada de inscriere a proiectelor este pana la 31 iulie 2013.
 O super sansa pentru agricultorul roman. Cei interesati sunt rugati sa trimita un email la adresa aici_comenzi@yahoo.com cu urmatoarele date: 

1)Pe cat teren doreste accesarea fondurilor;
2)Zona in care locuieste;
3) Varsta celui care aplica pentru proiect (este important ca aceasta sa fie cat mai mica , sub 40 ani);
4) Un numar de telefon pentru a va putea contacta pentru detalii;

Nu rata sansa de a deveni un super agricultor, noi te sustinem!

ANUNTUL NU MAI ESTE VALABIL!

1 Kommentare:

alecsus84 spunea...

Buna ziua, as dori daca se poate, sa postati email sau orice informatie cu privire la persoanele care au demarat proiect prin fonduri sau fara fonduri. Ar fi de mare ajutor sa aflam ce si cum de la cineva care chiar face sau a facut acest tip de investitie. Multumesc.

Trimiteți un comentariu